Slast kojoj nemožete odoljeti

Pršut s kosti

Trajni proizvod
  • Tradicionalna receptura

Proizvodnja se odvija u dvije faze. Početna faza je ulazak svježe sirovine koja se soli , nakon čega se odvija postupak prešanja te sušenja i dimljenja pršuta. Nakon sušenja i dimljenja pršuta slijedi zrenje 12 -18 mjeseci. Druga faza je vakumiranje,pakiranje , skladištenje te distribucija gotovog proizvoda. Poželjno isti ručno rezati na stalku. Težina pršuta s kosti je između 6,5 – 7,5 kg.  Čuvati na temperature do +8 C

logo

O nama

Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa...

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo