LISA je jedan od najvećih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Bosni i Hercegovini.

Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju.

Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa. Novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača. 

Nakon godina iskustva, rada i unaprijeđenja došli smo u poziciju da su naši proizvodi neizostavni dio svakog gurmaskog obroka. Bilo da se radi o vašem doručku ili o ekskluzivnoj večeri pronaći ćete nešto iz našeg asortimana.

Poseban kvalitet i prepoznatljivost na tržištu zauzeli su naši trajni i polutrajni proizvodi, Hercegovački pršut, Blidinjska kobasica i neizostavni Kulen postali su dio ponude svake hladne plate vrijedne pažnje.

 

desnoprsut.jpg

lisa_foter.png

LISA je jedan od najvećih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa. Novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača.

  

VIŠE O KOMPANIJI LISA

 

LISA

Herceg Stjepana bb Široki Brijeg

tel: +387 63 334 555

+387 63 590 555

e-mail: lisadoo2016@gmail.com

FACEBOOK

INSTAGRAM

2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17.png