Slast kojoj ne možete odoljeti

Vrlo je važno da vodite računa o ispravnosti mesnih prerađevina koje jedete.

Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju.

Kod nas se biraju samo najbolji komadi mesa, koji se pažljivo sole i dime na bukovom drvetu. Prije nego što stignu sušaru u kojoj postižu savršeni ukus i aromu.

Poštujući načela kvalitete i sigurnosti hrane, održavanjem i kontinuiranim poboljšanjima integriranog sustava upravljanja u potpunosti nadziremo realizaciju proizvoda te dokazujemo svojim potrošačima da su nam sigurnost hrane i kvaliteta uz očuvanje okoliša uvijek na prvom mjestu.

Kvaliteta i učinkovitost našeg sustava podrazumijeva zajedničko zalaganje svih zaposlenika na svim razinama.Od svog osnivanja, neprestano ulažemo u optimizaciju i standardizaciju svog proizvodnog procesa. Rezultat tih ulaganja je dobijanje najznačajnijih cerifikata i potvrda kvaliteta.

 

logo

O nama

Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa...

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo