Slast kojoj ne možete odoljeti

Lisa hercegovački špek

Trajni proizvod
  • 350g

Proizvodnja se odvija u dvije faze. Početna faza je ulazak svježe sirovine koja se soli . Proces soljenja traje 9 dana nakog čega ide odsoljavanje proizvoda , tuširanje te vješanje na sušenje i dimljenje. Proces sušenja i dimljenja traje oko 30 dana ,nakog čega slijedi zrenje do kraja procesa proizvoda. Druga faza je narezivanje, vakumiranje, pakiranje, skladištenje te distribucija gotovog proizvoda. Čuvati na temperature do +8C.

logo

O nama

Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa...

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo