Slast kojoj nemožete odoljeti

ZAPEČENI KRUMPIR SA KOBASICAMA

Sastojci za 4 osobe

1 kg krompira

50 g kobasica

200 g crnog luka

300 g šargarepe

1 dl ulja

So

Peršun - sitno iseckan

Priprema

1. Očišćeni krompir isecite na tanke kriške.

2. Tanko izrežite i luk, šargarepu i kobasice.

3. Dodajte malo ulja i soli, pa sve dobro izmešajte.

4. Isečene kobasice i povrće složite u namašćenu tepsiju.

5. Jelo pecite 50 minuta na 190 stepeni.

6. Jelo je gotovo kad krompir omekša i po njemu pospite peršun.

logo

O nama

Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa...

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo