Suho meso voli hladnu i vjetrovitu zimu kako meso ne bi ostalo sirovo, već fino ujednačeno suho, šareno i umjereno slano.
U netaknutoj prirodi Hercegovine, već bezbroj generacija razvija tradicionalne recepte i prirodan proces sušenja i dimljenja mesa na bukovom drvetu i sviježem zraku.
Specifičnpsto Hercegovačkog suhog mesa je po tome što se predajom očuvao način odabira sirovine i način priprave pri čemu je važan utjecaj lokalnoga podneblja. Prema tradiciji se priprema od domaćeg mesa. Nakon složene pripreme soljenjea čistom soli, prešanja i tretiranje tradicionalnim smjesama i određenim mirodijama, meso se više mjeseci suši na buri.
LISA je jedan od najvećih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa. Novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača.
2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA