ZAPEČENI KRUMPIR SA KOBASICAMA

Sastojci za 4 osobe

1 kg krompira

50 g kobasica

200 g crnog luka

300 g šargarepe

1 dl ulja

So

Peršun - sitno iseckan

Priprema

1. Očišćeni krompir isecite na tanke kriške.

2. Tanko izrežite i luk, šargarepu i kobasice.

3. Dodajte malo ulja i soli, pa sve dobro izmešajte.

4. Isečene kobasice i povrće složite u namašćenu tepsiju.

5. Jelo pecite 50 minuta na 190 stepeni.

6. Jelo je gotovo kad krompir omekša i po njemu pospite peršun.

lisa_foter.png

LISA je jedan od najvećih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa. Novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača.

  

VIŠE O KOMPANIJI LISA

 

LISA

Herceg Stjepana bb Široki Brijeg

tel: +387 63 334 555

+387 63 590 555

e-mail: lisadoo2016@gmail.com

FACEBOOK

INSTAGRAM

2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17.png