Vrlo je važno da vodite računa o ispravnosti mesnih prerađevina koje jedete.

Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju.

Kod nas se biraju samo najbolji komadi mesa, koji se pažljivo sole i dime na bukovom drvetu. Prije nego što stignu sušaru u kojoj postižiu savršeni ukus i aromu.

Poštujući načela kvalitete i sigurnosti hrane, održavanjem i kontinuiranim poboljšanjima integriranog sustava upravljanja u potpunosti nadziremo realizaciju proizvoda te dokazujemo svojim potrošačima da su nam sigurnost hrane i kvaliteta uz očuvanje okoliša uvijek na prvom mjestu.

Kvaliteta i učinkovitost našeg sustava podrazumijeva zajedničko zalaganje svih zaposlenika na svim razinama.Od svog osnivanja, neprestano ulažemo u optimizaciju i standardizaciju svog proizvodnog procesa. Rezultat tih ulaganja je dobijanje najznačajnijih cerifikata i potvrda kvaliteta.

 

desnoprsut.jpg

lisa_foter.png

LISA je jedan od najvećih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju. Veliku pažnju posvećujemo unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa. Novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača.

  

VIŠE O KOMPANIJI LISA

 

LISA

Herceg Stjepana bb Široki Brijeg

tel: +387 63 334 555

+387 63 590 555

e-mail: lisadoo2016@gmail.com

FACEBOOK

INSTAGRAM

2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17.png